Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate: 
Datele noastre de identificare sunt urmatoarele: RIKKO SHOES SRL
Adresă: Jud.Arges,Pitesti,Str.Ion Minulescu, Nr.31, Bl.CS1,Sc.A,Ap.3,Cod fiscal: 16131436, Nr. Reg. Com: J03/196/2004, E-Mail: vanzari@catalishop.ro / catalishoponline@gmail.com / contyexpert2000@gmail.com
RIKKO SHOES SRL oferă o gamă largă de produse-incaltaminte  brand Catali fabricate de   CATALI SHOES SRL si genti brand Catali –fabricate de CATALI PLUS COMERT SRL ( toate firmele fac parte din grupul CATALI)  care sunt prezentate online, prin intermediul magazinului web de la adresa www.catalishop.ro
 
Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal este importantă pentru noi. Acest angajament de respectare a confidențialității iti explica ce date cu caracter personal colectează RIKKO SHOES SRL de la tine, prin intermediul interacțiunilor noastre cu tine și modul în care utilizăm datele respective.
Responsabilul cu Protectia Datelor cu Caracter Personal poate fi contactat direct la adresa de email contyexpert2000@gmail.com
Societatea noastra este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal  cu notificarea avand  Numărul din  Registrul General: 7825 din data: 02/04/2019  si Număr referinţă: 920223053776 din data: 02/04/2019
Definitii: 
Datele personale" reprezinta orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată"), referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal,IP sau numar de telefon.
Vizitatorii sitului catalishop.ro  sunt acele persoane vizate , adică o persoană fizică identificată sau identificabilă , direct sau indirect, prin : nume,  număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Datele tale personale care   ne sunt necesare sunt :
- numele și prenumele tau, /div>
- adresa de e-mail, 
- adresa poștală de livrare a produselor comandate, 
- adresa de facturare, 
- numărul de telefon  
Datele tale personale sunt pastrate  de catre RIKKO SHOES SRL , iar daca ne soliciti le putem sterge din sistemul informatic, ele ramanand doar in documentele contabile emise conform Lg 82/1992 si Codului Fiscal. 
Accesul la aceste date il al angajatii societatii RIKKO SHOES SRL , care au semnat acorduri privind confidentialitatea datelor personale la care au acces, societatea noastra respectand legislatia in vigoare privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.
De asemenea  RIKKO SHOES SRL colecteaza date cu caracter personal pentru a opera eficient și a-ti furniza cele mai bune experiențe de online shopping pe situl catalishop.ro .
Aceste date sunt furnizate  in situatiile in care  plasezi o comanda,  te abonezi la newsletter, adaugi un comentariu la un produs expus pe situl nostru catalishop.ro, creezi un cont pe site, adaugi un comentariu pe Facebook,Instagram,mail sau furnizezi indirect date de identificare prin adresa ta IP. Noi nu folosim adresa ta IP pentru a te identifica, dar te informam ca aceasta este stocata in momentul in care accesezi sit-ul nostru. Ai dreptul de a solicita stergerea IP-ului.
Obținem o parte din aceste date ( cum ar fi IP-ul ) prin înregistrarea modului în care interacționați cu site-ul nostru, de exemplu, folosind tehnologii precum modulele cookie.
 
Datele cu caracter personal pe care le colectăm, in functie de interactiunile pe care le ai cu site-ul nostru catalishop.ro, sunt urmatoarele :
Pentru a crea un cont pe site-ul nostru
In cazul in care creezi un cont nou folosind adresa ta de email
Nume si prenume - pentru identificare
Adresa de email - pentru comunicare si validarea contului
Parola - pentru a securiza contul tau
In cazul in care folosesti Facebook Login 
Ne transmiti datele cu caracter personal pe care le folosesti pentru accesarea contului tau de Facebook si de aceea te rugam sa accesezi urmatorul link https://www.facebook.com/about/privacy" pentru a te informa despre modul in care Facebook iti foloseste datele cu caracter personal. 
In cazul in care folosesti Google Login iti oferim informatii cu privire la modul in care Google abordeaza prelucrarea datelor cu caracter personal 
http://services.google.com/fh/files/helpcenter/google_encryptionwp2016.pdf?utm_medium=et&utm_source=google.com%2Fcloud&utm_campaign=gdpr&utm_content=commitments_to_the_gdpr 
https://services.google.com/fh/files/misc/google_cloud_and_the_gdpr_english.pdf 
https://gsuite.google.com/terms/dpa_terms.html?_ga=2.72327504.-2100517092.1525791545
Datele furnizate in momentul plasarii unei comenzi, pe care ni le oferi voluntar
- numele și prenumele tau, 
- adresa de e-mail, 
- adresa poștală de livrare a produselor comandate, 
- adresa de facturare, 
- numărul de telefon.
Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiterii comenzii sunt folosite exclusiv  pentru  emiterea facturii conform legislatiei in vigoare, Codul Fiscal  si  livrarea comenzii plasate prin servicii de curierat contractate de RIKKO SHOES SRL prin URGENT CARGUS sau alt curier pe care il soliciti in mod expres.
Datele cu caracter personal pe care noi le transmitem catre firma de curierat sunt urmatoarele : numele si prenumele, - adresa de livrare a produselor comandate,- numarul de telefon.
Vor fi pastrate de catre curieri acele date care sunt necesare pentru indeplinirea temeiului legal ce rezulta din Codul fiscal cu privire la facturare.
In ceea ce priveste datele pe care ni le transmiti in momentul in care adaugi un comentariu la produsele noastre de pe site:
Numele si adresa de email - sunt necesare pentru a putea sa iti raspundem comentariului sau pentru a primi un raspuns si o notificare pe email cand alti vizitatori ai sitului iti raspund
Date transmise involuntar, atunci cand interactionezi cu websitul nostru:
Adresa IP - Atunci cand viziteti situl nostru, adresa IP este inregistrata. INSA noi NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica sau pentru a fi folosita in alte scopuri. 
Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ai interacționat cu site-ul. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare.
Credentialele. Colectăm parolele și informații de securitate similare folosite pentru autentificare și pentru accesarea contului dumneavoastra de pe situl nostru web.
Datele despre plăți. Colectăm datele necesare pentru a vă procesa plata dacă faceți achiziții, precum numărul instrumentului de plată (de exemplu, numărul unui card de credit) și codul de securitate asociat cu instrumentul dvs. de plată. 
 
Colectăm informațiile pe care ni le furnizezi in conținutul mesajelor trimise catre noi, cum ar fi feedback-ul sau recenziile produselor pe care le scrii sau întrebări și informații pe care le transmiti serviciului de asistență clienți. 
Datele pe care le colectam prin intermediul call - centerul nostru sau atunci când ne contactezi
Datele pe care le transmiti când soliciti asistență pentru clienți, conversațiile prin telefon sau sesiunile de chat cu reprezentanții noștri pot fi monitorizate și înregistrate.
De asemenea, folosim datele tale pentru remarketing si pentru profilare, pentru a putea sa iti oferim cea mai buna experienta de navigare pe un site de ecommerce.
Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.
Datele pe care ni le oferi voluntar ( nume, prenume, telefon, adresa de email, CNP ) ( adica cele pe care le trimiti prin plasarea unei comenzi ) temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).
Folosim datele pentru a-ti emite factura fiscala.
În privința datelor pe care ni oferi voluntar prin postarea unui comentariu la un articol de pe blog sau pe pagina unui produs de pe magazinul online, temeiul prelucrării este obligația noastră legală de a sprijini exercitarea dreptului de informare, dar și interesul nostru legitim de a oferi cititorilor blogului transparență și informare. Consimțământul tău nu este cerut în situația în care prelucrarea este necesară pentru efectuarea de demersuri pentru încheierea unui contract, îndeplinirea unei obligații legale sau interesul legitim.
În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul. Odată cu accesarea site-ului, îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării.
In ceea ce priveste monitorizarea video de la sediul nostru, temeiul legal este paza perimetrului conform Legii nr. 333/2002 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, republicată 2017 - Norma de Aplicare Anexa 2 art. 1 lit. e
De asemenea, folosim datele cu caracter personal pentru angajatii nostri, in vederea derularii Contractului de munca.
Puteți opta în legătură cu datele pe care le colectăm. Atunci când ti se solicită să furnizezi date cu caracter personal, poti refuza.
Dar dacă alegi să nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, există posibilitatea să nu poti obtine informatiile pe care le doresti ( de exemplu prin adaugarea unui comentariu la un produs sau prin transmiterea informatiilor dumneavoastra atunci cand plasati o comanda pe site  catalishop.ro )
-Numele și prenumele sunt necesare  pentru a emite facture de livrare a produsului si pentru ati livra produsele comandate 
Pentru a preveni folosirea datelor tale de catre alti utilizatori, e necesar sa iti trimitem mailuri pentru a-ti confirma identitatea. Folosim datele pentru a oferi servicii de relații cu clienții și servicii de asistență ( detalii ) .
-Adresa de e-mail- Ne este necesara pentru a te putea anunta care e statusul comenzii tale.
Iti trimtem mailuri informative doar daca te abonezi la newsletterul  CATALI.
Ca sa poti vedea ultimele produse aparute sau pentru a-ti prezenta oferte pentru produsele care te intereseaza/pe care le-ai vizitat anterior.
-Informatii despre sex/gen-sunt folosite pentru a te directiona catre produsele care te intereseaza.
Folosim datele pe care le colectăm pentru a furniza comunicări către tine și a le personaliza.
De exemplu, vă putem contacta prin telefon sau e-mail sau prin alte mijloace pentru a vă informa când se termină un abonament, pentru a discuta despre contul de licențiere, pentru a vă anunța când sunt disponibile actualizări de securitate, pentru a vă aminti despre articolele rămase în coșul virtual de cumpărături, pentru a vă informa sau a vă întreba despre o cerere de de service, pentru a vă invita să participați la un studiu sau pentru a vă informa că sunt necesare acțiuni pentru a vă păstra contul activ.
Pentru frauda si preventie - Pentru a evita eventualele fraude avem nevoie de aceasta informatie de la tine.
Pentru a-ti putea trimite oferte personalizate de ziua ta.
 
-Contul IBAN ti-l putem solicita in caz ca vrei sa returnezi sau sa schimbi un produs si este necesar a se achita suma pe care o datoram noi RIKKO SHOES SRL  in caz de retur sau schimb de produse.
 
 
-Istoricul /transcriptul conversatiilor avute cu tine- Il folosim pentru serviciul cu clientii si pentru support INTRUCAT Trebuie sa avem o evidenta asupra lucrurilor pe care ni le-ai transmis prin telefon, chat sau social media.
-Istoricul comenzilor si produsele adaugate in cos reprezentand Ce ai cumparat si ce ai salvat in cos sau in lista de dorinte (wishlist) pentru mai tarziu in scopul cumpararii de pe  situl catalishop ro
-Informatii despre telefon, laptop sau tableta si despre cum folosesti site-ul sau aplicatiile de mobil catalishop ro
Informatiile pe care ni le dai cand navighezi pe site-ul sau in aplicatia catalishop ro inclusiv adresa IP, tipul dispozitivului si, la alegere, date despre locatia ta. Totodata, salvam informatii despre modul in care folosesti site-ul si aplicatia.
-Informatii din conturile tale personale pe care le conectezi cu siteul catalishop ro
Modul in care procesam datele tale in momentul in care te conectezi cu contul de Facebook sau Google pentru a-ti da posibilitatea sa intri usor in contul de pe siteul catalishop ro, fara a-ti crea un cont nou, pentru a-ti oferi recomandari de produse
-Raspunsurile tale la studii, concursuri sau promotii sunt pastrate  pentru desfasurarea studiilor, concursurilor sau a promotiilor pe situl catalishop.ro
Nu esti obligat/a sa ne oferi niciuna din informatiile de mai sus, insa daca nu faci asta, nu ai posibilitatea de a cumpara de pe site. Alegerea iti apartine si iti respectam decizia.
Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizită pe site sau ultima interacțiune cu noi. 
In cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform reglementarilor legale in vigoare . 
Nu vom dezvălui informaţiile tale către terţe părţi, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimţământul tău.
Totuşi, este posibil să dezvăluim informaţiile tale către următoarele entităţi:
Furnizori de servicii. Putem dezvălui informațiile tale altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi companiile care ne ajută pentru facturare,contabilitate , sau provider servicii informatice  care prelucreaza situl nostru catalishop.ro , insa aceste entități sunt selectate cu o grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal si , totodata ,aceste entităţi au o capacitate limitată de a utiliza informaţiile tale în alte scopuri decât cel de a ne furniza servicii;
Informațiile oferite de tine, ce conțin date de identificare pot fi folosite în scopul întocmirii documentelor de angajare și a altor documente ce vizează exclusiv relațiile de munca sau pentru comunicari comerciale sau raspunsuri la solicitarile trimise de tine, iar in cazul unor solicitari legitime, vor fi transmise către autoritatile statului:Inspectoratul Teritorial de Munca,
Agenția pentru ocuparea Forțelor de Muncă,Autorități Judecătorești,ANAF, Ministerul Finantelor  
Altor părţi cu consimţământul sau la instrucţiunile tale.
În afara dezvăluirilor descrise în prezenta Politică de confidenţialitate, este posibil să transmitem informaţiile terţilor cărora consimţi sau soliciți să efectuăm o asemenea dezvăluire.
Partajăm datele tale cu caracter personal cu acordul tau sau în cazul în care este nevoie de ele pentru a finaliza o tranzacție sau a va livra un produs pe care l-ai comandat.
Drepturile tale : Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene („carta") și articolul 16 alinea tul (1) din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE) prevăd dreptul oricărei persoane la protecția datelor cu caracter personal care o privesc.
Drepturile persoanelor vizate privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date sunt urmatoarele :
dreptul la informare și acces; dreptul de intervenție asupra datelor; dreptul la ștergerea datelor;
dreptul la rectificare; dreptul la portabilitatea datelor;dreptul la restricționarea prelucrarii;
dreptul de opoziție și procesul decizitional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere www.dataprotection.ro
Puteți să vizualizați, să editați sau să ștergeți datele dvs. cu caracter personal din contul de pe www.catalishop.ro sau prin solicitare trimisa pe email la vanzari@catalishop.ro
De asemenea, puteți opta în legătură cu colectarea și folosirea de către RIKKO SHOES SRL a datelor dvs.

Inscrie-te la newsletter